

Què és?
És un portal educatiu del Departament d’Ensenyament de
Objectius
Alguns dels objectius d’aquesta web són els següents:
· Potenciar l’ús educatiu d’Internet.
· Proporcionar un mateix entorn educatiu a casa i a l’escola.
· Universalitzar una oferta equitativa per als estudiants sense tenir en compte el nivell econòmic, sexe, lloc de residència, discapacitats i entorn cultural.
· Posar al servei d’alumnes i famílies informacions i continguts educatius adients i en català.
· Explorar una nova via entre pares, alumnes i professorat.
· Promoure oportunitats d’ús segur a la xarxa.
· Contribuir a comunicar els valors, riscs i responsabilitats relacionats amb l’ús d’internet.
Usuaris
Els usuaris poden ser diversos: usuaris registrats a l’edu365, com els pares alumnes, professorat i centres educatius no universitaris de Catalunya. Malgrat que no estiguis registrat a la web, podras visitar-la tot i que no se’t mostrarà la quantitat total d’informació de què disposa aquest portal.
· Alumnes: s’han de donar d’alta del portal per tenir el codi d’usuari i la contrasenya.
· Pares i mares: quan els alumnes es donen d’alta els seus pares queden automàticament registrats al portal.
· Professorat: ha d’utilitzar l’identificador i la contrasenya XTEC.
· Centre educatiu: ha d’utilitzar l’identificador XTEC.
Sigles de Mini Unitat Didàctica. Són una proposta didàctica de l’EDU365 per aprendre autònomament. Estan classificades per àrees. Tenen una part teòrica, una de pràctica i una altra d’autoavaluació. També un glossari de termes.
Avantatges:
La PDI s'ha d'instal·lar en una aula que tingui unes bones qualitats, com la llum... però actualment aquest ja no és un dels problemes principals perquè la projecció es fa pel darrera.
Les pissarres digitals són una bona eina de traball en una classe d'educació infantil. EL problema de l'utilització no és pels nens perquè aquests s'adapten en tot, sinó pels mestres perquè s'estanquen en que no saben com funciona per no apendren i tancar-se amb l'antiguitat.
Aquesta pissarra és molt més útil que les de guix o retolador, perquè desprès d'escriure pots guardar-t'ho, imprimir-ho, enviar-ho...
Aquesta és la imatge que he escollit per utilitzar en el treball d'NTAE.
Primer de tot em vaig baixar el GIMP del softcatalà. Tot seguit em va aparaixer una pantalleta on em donava tres opcions a seguir, executar, guardar o cancelar. Primer de tot vaig guardar el programa, un cop descarregat el vaig executar i finalment ja vaig començar a treballar la fotografía.
Al moment de començar a treballar la fotografía la vaig obrir seguint els seguents passos: Fitxer-Obra - i el nom de la meva fotografia.
Amb el cúter vaig retallar-la per on més m'agradava, també vaig escriure-hi el nom, i finalment la vaig guardar en format .jpg.
Això si, vaig aprofitar per anar fent-hi retocs per anar investigant el programa. Vaig posar llumetes, aprofondir el colors...
Aquesta és la foto final.